Spații comerciale

Spații comerciale

Descoperă varietatea de spații comerciale la parterul PRIMA Vista, proiectul rezidențial situat în nordul Capitalei.

Locația sa privilegiată oferă oportunități ideale pentru diverse afaceri, de la servicii de înfrumusețare și fitness, la cabinete medicale și birouri, fiecare spațiu fiind conceput pentru a îndeplini nevoile comunității.

Aducem laolaltă o paletă diversă de opțiuni comerciale, inclusiv cafenele, lounge-uri și multe altele.

Explorează potențialul fiecărui spațiu și adu-ți afacerea la PRIMA Vista, unde se întâlnesc oportunitățile și confortul rezidențial.

PRIMA Vista se distinge prin locația sa privilegiată din nordul Capitalei și am văzut necesară existența unor spații comerciale de excepție pentru rezidenți, investitori și antreprenori.

Armonie între frumusețe și wellness

Fii parte din comunitatea noastră cu un salon, un make-up bar sau o sală de fitness ce vor putea aduce un strop de rafinament și relaxare locatarilor noștri.

Sănătate și îngrijire

Descoperă un mediu propice pentru domeniul sănătății, căci aici poate fi și clinica ta medicală sau stomatologică, oferind comunității servicii de încredere.

Horeca și relaxare

Explorează compartimentările avantajoase pentru cofetăria, cafeneaua sau lounge barul la care visezi să asigure o atmosferă primitoare și seri relaxante rezidenților.

Inspirând productivitate

Profită de oportunitatea de a fi eficient într-un spațiu potrivit pentru coworking, birouri notariale sau de avocatură, care va crea un mediu adecvat dezvoltării profesionale.

PRIMA Vista este mai mult decât un proiect rezidențial, este un hub pentru viața urbană modernă, plin de oportunități care așteaptă să fie explorate!
Solicită oferta pentru viitorul tău spațiu comercial, ca să îți asiguri un punct de lucru strategic!