Our Projects

PRIMA DEVELOPMENT GROUP

prima_awards

La Prima Development respectarea angajamentulului este pe primul loc. Datorită acestui principiu am fost, suntem și vom fi mereu un dezvoltator care își îndeplinește termenii de livrare, cu accent pe calitatea locuințelor.

Experiența noastră de peste 18 ani în construcțiile rezidențiale demonstrează faptul că știm să ne gestionăm atribuțiile iar evoluția lucrărilor se desfășoară într-un mod eficient, corect și fără neplăceri aduse clienților.

Punctualitate. Acesta este primul cuvânt la care ne gândim când vorbim despre cele două proiecte finalizate în București. Boemia Apartments și CORE Timpuri Noi sunt ansambluri care însumează peste 300 de apartamente, ambele predate la timp.

Echipa noastră multidisciplinară gândește fiecare factor ce poate interveni în dezvoltarea proiectelor și aduce rezolvări sigure. La Prima Development toate aspectele sunt stabilite în cele mai mici detalii pentru că noi ne îndeplinim promisiunile.

Boemia Apartments

Boemia Apartments promovează un nou stil de viață pentru segmentul rezidențial de lux al Bucureștiului, neo-boema. Un ansamblu rezidențial tip boutique, situat în centrul capitalei, pe bulevardul Mărășești nr. 125, cu regim mic de înălțime 2S+P+5E și care însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri.

Boemia Apartments este un proiect premiat internațional cu distincția Best Architecture Multiple Residence România în cadrul European Property Awards 2019. Eforturile și rezultatele echipei noastre au fost recunoscute astfel în cadrul celui mai important eveniment de real estate, International Property Awards, promotorii excelenței în piața imobiliară internațională.

Core Timpuri Noi

Te invităm să descoperi Core Timpuri Noi, un ansamblu modern, dublu premiat internațional, conectat la viața din mijlocul orașului, dar ferit de agitație și zgomot. Am pus accentul pe tehnologie, confort, calitate și libertate de mișcare, proiectând spații eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viață urban.

Core, abordează un stil smart-minimalist, dar totodată axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home și pe libertatea de mișcare oferită de stațiile de încărcare auto electrice. Profită de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home și cele 4 stații de încărcare, acolo unde mașina ta electrică sau hibrid va primi toată atenția din partea noastră! Tehnologia este elementul pe care îl vei regăsi în proiectul nostru, indiferent de unghiul din care privești.