Descoperă

Prima VISTA

PRIMA Vista este cel mai recent și totodată cel mai modern proiect de locuințe semnat de Prima Development . Situat în nordul Bucureștiului, într-o zonă ce a renăscut în ultimii ani, acesta va aduce calitate premium viitorilor rezidenți. Aici este locul în care îți vei putea alege apartamentul care ți se potrivește din Prima.

Grădina ta privată

Amenajăm două grădini private pentru viitoarea comunitate, spații unice de recreere pentru comunitatea PRIMA Vista. Pentru a le materializa, vom colabora cu echipa Beros Abdul +, cel mai prestigios birou de proiectare peisagistică din România. Aranjamentul propus de aceștia va îmbina armonios cele peste peste 10.000 de flori perene și peste 300 de arbori si arbusti. Culorile, formele, alături de toate celelalte elemente specifice amenajării acestor spații reprezintă un alt diferențiator pe care suntem siguri că îl veți aprecia de fiecare dată când veți păși în acest micro-univers ce îl vom crea pentru comunitate.

TERASA – NOUL TĂU LOC
PREFERAT DE ACASĂ

Locul în care poți să lucrezi la proiectele care te pasionează, care poate deveni biroul tău de vară, de unde poți să admiri în același timp cea mai bună priveliște din oraș, cea de la tine de acasă. Un balcon cochet sau o terasă generoasă? Tu alegi varianta care ți se potrivește.

Îți încarci laptopul, sau conectezi instalația cu beculețe înainte de Crăciun? Alegerea e a ta, terasele și balcoanele vin echipate cu prize de exterior.

Diminețile de primăvară, serile de vară, apusurile de toamnă, toate acestea le poți admira alături de prieteni sau familie, luând micul dejun sau cina în aer liber, de pe terasa încăpătoare a apartamentului, proiectată cu adâncimea de 2m.

SPAȚII COMERCIALE
PENTRU CONFORTUL TĂU

Ne dorim ca tu să îți valorifici timpul din plin, de aceea pregătim infrastructura pentru a aduce confortul mai aproape de tine. Confortul de a servi o cafea sau un prânz bun fără să fii nevoit să te deplasezi prea departe pentru asta. Confortul de a îți putea reloca afacerea mai aproape de casă. Confortul de a avea magazine, farmacii sau clinici moderne aproape de tine.

LOCUINȚA TA INTELIGENTĂ

Vrei să îți reduci consumul de energie când pleci în vacanță? Ai vrea să fie cald acasă când revii? Toate acestea le poți face de pe telefon, cu sistemul Smart Home Salus instalat în apartamentul tau.

Detectori de fum, senzori de geam deschis, prize inteligente cu acționare la distanță? Toate acestea se pot adauga sistemului Smart Home.

VIITORUL ESTE ELECTRIC

Un demers natural pentru un stil de viață sustenabil. Autoturismele electrice primesc infrastructura necesară în PRIMA Vista.

La finalizare, PRIMA Vista va fi proiectul rezidențial cu cel mai mare număr de stații de încărcare de tip fast-charge a mașinilor electrice din București, cu peste 60 de locuri de parcare echipate cu astfel de stații.

ÎNCĂLZIREA ȘI CLIMATIZAREA

Îți alegi temperatura potrivită pentru stilul tău de viață, pentru fiecare anotimp, dar faci asta eficient, cu un consum redus de energie, ai control deplin asupra costurilor.

Am echipat fiecare apartament cu centrale termice individuale, de ultimă generație.

O pardoseală caldă iarna, fără zone reci, consum redus de energie cu până la 25% și libertate totală în design-ul de interior al apartamentului – toate acestea sunt garantate de un sistem performant de încălzire în pardoseală.

INSTALAȚIILE ELECTRICE

Exact acolo unde ai nevoie – acesta a fost principiul după care o echipă formată din ingineri și designeri de top din România a gândit echiparea cu prize și întrerupătoare pentru fiecare apartament.

Alături de cei mai consacrați producători de bucătării din Germania și Italia am gândit echipările sanitare și cu prize ale bucătăriilor, astfel încât tu să îți poți crea bucătăria potrivită stilului tău de viață, iar toate să fie exact acolo unde trebuie.

COMPARTIMENTĂRILE ȘI
FINISAJELE

Experiența și zecile de proiecte livrate până acum ne fac să abordăm subiectul finisajelor cu mare atenție și să le oferim importanța cuvenită. Ele reprezintă diferența între o construcție de calitate și durabilă și una care se concentrează exclusiv pe aspect și mai puțin pe funcționalitate. Cu siguranță, în PRIMA Vista le vei avea pe ambele.

Durabilitate, confort termic, rezistența în timp la foc și umezeală – toate acestea sunt asigurate de zidăria exterioară realizată cu cea mai bună cărămidă disponibilă pe piață – Porotherm Profi cu lățimea de 30cm.

Izolare fonică și termică excelentă, rezistența în timp – motivele pentru care am ales cel mai bun material pentru realizarea compartimentărilor dintre apartamente și din interiorul apartamentelor: BCA-ul Ytong.

Cu gândul la durabilitate, am ales finisajele interioare. Toți pereții și tavanele apartamentelor sunt finisate cu tencuială mecanizată, glet și zugrăveala lavabilă, de la cei mai buni producători de pe piață.

IZOLAȚII

Durata de viață de peste 20 de ani pentru sistemul de hidroizolație bituminoasă termosudabilă și reputația de lider mondial ce produce sisteme de hidroizolație de peste 100 de ani ne-au făcut să alegem grupul francez Soprema ca furnizor al membranelor de hidroizolații de pe terasele proiectului.

Ferestre

Lumina naturală este esențială pentru un stil de viață sănătos și o calitate ridicată a vieții. Am gândit ferestrele exterioare pe toată înălțimea camerelor, ca să asigure cât mai multă lumină naturală în locuința ta, pe toată perioada zilei.

Izolarea termică este principalul avantaj al profilelor PVC și al geamurilor tripan. Pentru profilele de tâmplărie am ales aranția calității germane oferită de producătorul de profile Salamander, unul din liderii europeni în producția de profile PVC de tâmplărie.

LIFTURILE

Pentru confortul tău, am ales să echipăm fiecare scară cu câte 2 lifturi.

Nivelul redus de zgomot și vibrații, eficiența energetică și reputația producătorului ne-au determinat să alegem lifturile de la Schindler, liderul mondial în producția de lifturi.

Situațiile neprevăzute au fost luate toate în considerare când am ales echipamentele, de aceea toate lifturile sunt echipate cu motoare auxiliare și baterii de rezervă, astfel încât lifturile să fie duse la următorul nivel în cazul penelor de curent.

STRUCTURA DE REZISTENȚĂ

  • Proiectată de cei mai buni specialiști în proiectare structurală din România, cu experiența de peste 1 milion de metri pătrați de proiecte rezidențiale.
  • Gândită pentru siguranța ta și a familiei tale – proiectată să reziste celor mai puternice cutremure ce pot avea loc în România.
  • Armonizată cu arhitectura proiectului, astfel încât să nu ai elemente de structură vizibile în apartament.