Reimaginat

#Reimaginează-Ți

Locuința
Viitorul
Orașul

ReimaginaT.
RenăscuT.
RedefiniT.

A sosit momentul să descoperi personalitatea unui proiect ce se diferențiază prin design, funcționalitate si atentia la detalii. PRIMA Vista, cel mai ambițios proiect pe care PRIMA Development îl propune pentru București, te va surprinde cu siguranță prin conceptul arhitectural ce suntem siguri că îi va încânta pe viitorii rezidenți, dar și pe vecini. Inovația nu se află doar la exterior. Te invităm să descoperi ce face acest proiect să fie diferit, în special în ceea ce privește calitatea locuirii.

localizare

Localizare
excelentă

Chiar în mijlocul evenimentelor, acolo unde vrei să fii. O zonă care a crescut sub ochii tuturor, mai întâi aici dezvoltându-se cel mai nou și modern cartier de business din România, iar apoi infrastructura rutieră a venit să deschidă accesul către Nord. PRIMA Vista completează partea rezidențială a zonei cu un proiect ce se integrează perfect în peisajul modern.

Str. Fabrica de
Glucoză, nr. 6-8

Business

Novo Park
4 minute icon pasi
Globalworth Campus
8 minute icon pasi
Hermes Business Campus
5 minute icon pasi
Equilibrium
12 minute icon pasi

Transport

Metrou Pipera
5 minute icon pasi
Metrou Aurel Vlaicu
20 minute icon pasi

Shopping

Promenada Mall
15 minute icon pasi
Mega Image Concept Store
5 minute icon masina
Băneasa Shopping City
20 minute icon masina
Kaufland - în construcție
2 minute icon pasi

Restaurante

SI:Lounge
2 minute icon pasi
Godai
12 minute icon pasi
NOR Sky Restaurant
15 minute icon pasi
Moki – Modern Kitchen
17 minute icon pasi
Vivo – Fusion Food Bar
17 minute icon pasi
Fratellini Bistro
11 minute icon masina
Biutiful By The Lake
16 minute icon masina

Relaxare

World Class Upground
2 minute icon pasi
Parcul Tei
8 minute icon masina
Parcul Floreasca
14 minute icon masina
Pescariu Sports & Spa
14 minute icon masina
Parcul Herăstrău
19 minute icon masina
World Class Caro
10 minute icon pasi

Altele

Școala Gimnazială Herăstrău
11 minute icon masina
Grădiniţa Joy Montessori
14 minute icon masina
Liceul "Jean Monnet"
17 minute icon masina
Aeroportul Henri Coandă
20 minute icon masina
Vezi ce se mai află în zonă

proiectul

Fațade
reimaginate

Ne-am dat voie să fim creativi. Să desenăm un proiect care să devină landmark-ul zonei, pe care toți să îl identifice ușor, unde tu să fii mândru că locuiești.

Un proiect unde conceptul arhitectural este element diferențiator, însă nu doar din punct de vedere estetic, ci și prin funcționalitatea pe care acesta o oferă, prin modul în care el completează elementele de interior pentru a oferi o calitate ridicată a locuirii.

GRĂDINA TA
PRIVATĂ

Amenajăm două grădini private pentru viitoarea comunitate, spații unice de recreere pentru comunitatea PRIMA Vista. Pentru a le materializa, vom colabora cu echipa Beros Abdul +, cel mai prestigios birou de proiectare peisagistică din România. Aranjamentul propus de aceștia va îmbina armonios cele peste peste 10.000 de flori perene și peste 300 de arbori si arbusti. Culorile, formele, alături de toate celelalte elemente specifice amenajării acestor spații reprezintă un alt diferențiator pe care suntem siguri că îl veți aprecia de fiecare dată când veți păși în acest micro-univers ce îl vom crea pentru comunitate.

SPAȚII COMERCIALE
PENTRU
CONFORTUL TĂU

Ne dorim ca tu să îți valorifici timpul din plin, de aceea pregătim infrastructura pentru a aduce confortul mai aproape de tine. Confortul de a servi o cafea sau un prânz bun fără să fii nevoit să te deplasezi prea departe pentru asta. Confortul de a îți putea reloca afacerea mai aproape de casă. Confortul de a avea magazine, farmacii sau clinici moderne aproape de tine.

foto

apartamente

DE 17 ANI PROFESIONIȘTI ÎN CONSTRUCȚIA DE LOCUINȚE

Suntem Prima Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, în sectorul rezidențial, după numărul de unități livrate anual. Am pornit pe acest drum din Oradea, acolo unde am pus bazele unor comunități moderne, odată cu cele 48 de imobile finalizate. Mai departe, am ales să ne extindem pe harta rezidențială a Bucureștiului, acolo unde am stabilit noi standarde de locuire prin două proiecte rezidențiale premium, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.

Echipele noastre de arhitecți, proiectanți, constructori și mai apoi, echipa de vânzări și echipa de marketing s-au specializat în a oferi și livra toate așteptările clienților noștri, oferind soluții eficiente și moderne de proiectare, construcție și dezvoltare de locuințe durabile în România.

Noi suntem Prima Development și suntem încântați să te cunoaștem.

+3500

locuințe predate

17

ani experiență

15

proiecte finalizate
Bloc 1 Bloc 2 Bloc 3 Bloc 4