Apartamente Aviației

Apartamentele din PRIMA Vista reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută apartamente în zona Aviației din București.

Amplasate în proximitate cartierului Aviației, aceste apartamente oferă acces facil la cele mai importante puncte de interes din zonă, cum ar fi parcurile Herăstrău, Tei, Floreasca, zona de shopping Promenada, cât și clădirile de birouri din cel mai modern cartier de Business din București.

Terasele generoase și grădinile private dintre blocuri sunt printre caracteristicile care fac ca apartamentele din PRIMA Vista să fie atât de apreciate de către cei care caută stilul de viață activ din zona de Nord a Bucureștiului.

Priveliștea spectaculoasă asupra clădirilor de birouri moderne din zona de business a Bucureștiului și a orașului în general, face din PRIMA Vista o alegere atractivă pentru cei care doresc să locuiască într-un cartier vibrant și înfloritor. Cu siguranță, PRIMA Vista este unul dintre cele mai bune alegeri de apartamente Aviației pe care le puteți face.